Jawatan Kosong Terkini Di Nguan Seng (1990) Sdn Bhd


Tawaran ini dipelawa kepada rakyat Malaysia yang berkelayakan serta memenuhi syarat syarikat, permohonan ini dibuat secara online atau atas talian di laman web Nguan Seng (1990) Sdn Bhd.

Group Jawatan Kosong : 
t.me/InfoAwamSeluruhMalaysia

Portal Info Awam hanya menyediakan peluang pekerjaan kepada semua rakyat Malaysia untuk memudahkan permohonan anda. Untuk membuat permohonan ikut langkah-langkah yang telah kami sediakan seperti dibawah. 

Maklumat penting, Nguan Seng (1990) Sdn Bhd akan memastikan maklumat yang anda isi adalah benar jangan sesekali masukkan maklumat palsu untuk kepentingan diri sendiri. 

Jika anda didapati mengisi maklumat palsu atau kesalahan ejaan, dan maklumat tidak lengkap secara automatik anda tidak layak. 

Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.


*Untuk Memohon Sila Klik "Iklan Dan Permohonan" 

Lokasi / Negeri : Puchong, Selangor
Tarikh Tutup Iklan : 2020


Jawatan Kosong Yang Ditawarkan :

1. ADMIN

2. WAREHOUSE STOREKEEPER 货仓员

3. WAREHOUSE PACKING

Bagaimana Memohon :

Permohonan ini boleh dilakukan secara online. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Sila Klik di pautan “Iklan Dan Permohonan ” yang berada di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat kelayakan dan tarikh tutup permohonan jawatan.

Kepada permohon yang membuat permohonan buat kali pertama, anda hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan di dalam sistem.

Semua pemohon disarankan untuk mengemaskini mana-mana maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem. Hanya calon yang disenarai pendekkan akan dipanggil temuduga. 


Untuk Memohon : 👇👇

Iklan Dan Permohonan 


Syarat kemasukan untuk jawatan ini :

Keperluan Dan Kelayakan :

• Ijazah, Diploma, Stpm, SPM dan Sijil berkaitan. 

• Berperwatakan menarik.

• Bepengetahuan Am.

• Mempunyai ciri-ciri kepimpinan dan lain-lain.


Kelebihan : 

• Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik.

• Cuti tahunan.

• Cuti sakit dan lain-lain.


Group Jawatan Kosong : 
t.me/InfoAwamSeluruhMalaysia

TAG