Maybank Buka Kekosongan Terkini Oktober November 2021 ~ GAJI RM1,500 – RM7,500+

Jawatan Kosong Maybank ~ Kepada sesiapa yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇

Sukacita dimaklumkan terdapat kekosongan jawatan dibuka untuk rakyat Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Maybank.

Maybank menawarkan beberapa kekosongan jawatan dan peluang latihan industri kepada semua rakyat Malaysia terutamanya para graduan (fresh graduate) yang memiliki kelayakan dan berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan seperti di bawah. 

1. Puluhan Kekosongan Dibuka
https://www.jobstreet.com.my/career/maybank.htm

Cara Memohon Jawatan Kosong

Untuk memohon, anda boleh tekan pautan untuk setiap jawatan yang disertakan di atas atau, hantarkan permohonan anda secara lengkap pada pautan “Apply Now” di laman jobstreet tersebut.

Pastikan anda telah menyediakan resume/cv dan gambar profil berukuran gambar passport untuk penilaian majikan sebelum melakukan permohonan. Sila nyatakan jawatan yang dipohon ketika membuat permohonan.

Syarat dan terma bagi setiap permohonan jawatan yang ditawarkan perlu dirujuk di halaman penuh pengiklanan jawatan yang diiklankan.

Kekosongan jawatan terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan mengikut jenis jawatan.

Sekiranya anda merupakan individu (graduan) yang berkelayakan dengan kelulusan ijazah dan ke atas atau kelayakan lain-lain yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan.

Calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Berperwatakan Menarik,
  • Berpengetahuan am,
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan pada iklan).

Kelebihan :

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan, Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk pada iklan)

Bagi calon-calon yang berjaya, anda akan dihubungi dan dipanggil untuk temuduga. Permohonan yang tidak mendapat apa-apa maklum balas selepas lebih 3 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya.

Sekiranya anda berjaya mendapat tawaran, anda hendaklah memberi respon balas sama ada MENERIMA atau MENOLAK tawaran tersebut dalam masa yang ditetapkan.

Semoga berjaya!

Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇

Sumber : Jobstreet / Maybank / nadisiswa.com
TAG