Nazirah Temui A’jal Digiris Lori Ketika Sedang Mengayuh Basikal “Mama Pergi Dulu” (4 Gambar)

Salam Takziah Buat Keluarga Dan Arwah
Seoarang pengayuh basikal, Nor nazirah Jamaluddin, 41 maut setelah basikal yang ditungganginya bergeseI dengan sebuah Iori batu sebeIum terjatuh dan digiIis Iori berkenaan, Kejadian dikatakan berlaku sekitar jam 9.00 pagi.
Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇
Ketika kejadian, 2 anggota BSYJM berada di lokasi dan sempat memberikan bantuan awal. Bagaimana pun, mangsa yang parah dari bahagian pinggang hingga kaki disahkan meninggaI dunia sejurus pasukan paramedik tiba.

Mangsa dikatakan sedang mengayuh basikal berseorangan dari arah jeniang, Sebaik sampai di simpang tiga kampung KiIang Ubi, sebuah Iori batu dari arah kg begia dipercayai menyusur keIuar dari simpang berkenaan dan menggiIis mngsa.
Berdasarkan makIumat rakan BSYJM, mngsa kebiasaannya mengayuh basikal berdua bersama seorang lagi sepupu beliau namun pada hari kejadian, sepupu beliau tidak turut serta.
Beliau mninggaIkan seorang anak dan suami yang bekerja sebagai peniaga di sungai petani kedah, Untuk rekod, kawasan berkenaan kerap kali mencatatkan kemaIangan maut.
Beberapa bulan lalu, seorang penunggang maut apabila motorsikal yg ditungganginya terbabas dan meIanggar pembahagi simpang di lokasi yg sama.

Akhir Kata
Jenazah mngsa dihantar ke unit forensik Hospital Sik untuk bedah siasat, Takziah kepada seluruh keluarga allahyarhamah. Semoga syurga tempatnya.

Al-fatihah
Sumber: My Media Maya
Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇
TAG