Tetamu Lain Berebut Ajak Selfie, Baju Vogue Gadis Ini Mengalahkan Pengantin

Walaupun hadir hanya sebagai tetamu undangan, tetapu ramai wanita yang menjadikan kenduri khawin sebagai tempat 'melaram' sehingga sanggup membeli baju baru. Bukanlah niat hendak menunjuk, tetapi hanya ingin nampak cantik dan yakin ketika berada di hadapan orang ramai. Namun begitu, dalan ratusan yang hadir mesti ada satu atau dua orang yang hadir dengan pakaian yang super vogue. 
Susah jalan hingga perlukan bantuan orang lain... Pakai dress lebar di majlis khawin
Hal yang sama turut dilakukan oleh seorang gadis anggun ini yang membuatkan baju yang digunanya menjadi viral di sosial media ketika dia menghadiri majlis perkhawinan. Dia bukan sekadar mengenakan baju kurung atau kebaya biasa, tetapi mengenakan dress cantik yang kembang dan meleret-leret. Dia mengalami kesukaran berjalan sehingga memerlukan bantuan orang lain kerana kasut tumit tingginya yang sangat tebal. 

@herlinkenza02

Kondangan yukkk❤️

♬ Bilang Pa Mama Mantu Remix - Wallzz.19


@herlinkenza02

Mau tau bikin gown nya dimana??? Follow ig aku yah❤️

♬ Full sound Cek YT dj bhima ard - YT:DJ Bhima Ard

Baju mengalahkan pengantin... Tetamu lain berebut ajak selfie

Ketika tiba diatas pelamin, pengantin perempuan seperti 'diselubung' penuh apabila gadis itu memeluknya. Bahkan tetamu lain yang hadir juga mula menumpukan perhatian selain mengambil gambar dengannya mungkin kerana dia terlalu cantik dan identiti influencer popularnya. 


@herlinkenza02

♬ Jangan Berhenti Mencintaiku - Titi DJ
@herlinkenza02

Ama kita Ni❤️

♬ Bilang Pa Mama Mantu Remix - Wallzz.19

Hujung-hujung bajunya tercelup kuah bakso... Pengantin terus insecure tengok tetamu lagi lawa

Melihat keruangan komen, ramai yang memuji dan ada juga segelintir yang menyifatkan busana yang dikenakannya agak menyusahkan pergerakannya sepanjang berada di majlis khawin. Tidak ketinggalan juga ada yang bergurau pengantin perempuan berasa insecure melihat kecantikan gadis tersebut. 
Sumber: Kisah Dunia